מכונות ומערכי ואקום 

אריזה בשיטת שקיות ואקום הינה הדרך הבטוחה לקבלת אריזה מוצלחת, שתיראה מעולה ותשמור על אורך חיי מדף ארוכים מכול שיטה אחרת. 

זאת עובדה ידועה שהגורם העיקרי לחיי מדף נמוכים זה החמצן, התחמצנות המוצר גורמת לחיידקים להתרבות ולמוצר לאבד מחיוניותו, מצבעו, וכמובן טעמו.

מכשיר הואקום מוציא את החמצן מהשקית ויוצר סביבה ללא חמצן ובשל כך חיי המדף עולים משמעותית .

בנוסף יש אפשרות לאחר הוצאת החמצן להכניס גז אציל במקום וליצור "אוירה מבוקרת" כך שומרים על חיי מדף ארוכים מצד אחד, ומצד שני המוצר לא נפגע באיכותו ובצורתו כתוצאה מהמעיכה שנגרמת מהוצאת האויר. כך שקית של סלט או עלים יכולה להיראות רגילה למרות שבתוכה יש אוירה מבוקרת.

סרטון אוירה מבוקרת - כולל גז

מערכים מיוחדים עבור ואקום שרינק

שקיות ואקום-שרינק הינן שקיות ואקום שעוברת תהליך נוסף אחרי הואקום שגורם להן להתכווצות אל גבולות המוצר מבלי לאבד את הואקום בתוך השקית מה שנותן למוצר מראה איכותי מנצנץ ובו זמנית שומר אל אורך חיי המדף ומונע נגיע ישירה במוצר.

 

מיכל ליצרת שרינק (לכווץ) אחרי הואקום

 

לאחר השימוש במכונת הואקום על מנת ליצור שרינק יש להעביר את המוצר בטנק שרינק (כפי שאפשר לראות בתמונה) על מנת ליצור כווץ בשקית וכך היא מקבלת את צורת המוצר באופן מושלם לפי מידותיו, התהליך נותן תוצאה סופית של מוצר עטוף בואקום עם יתרונות של תוחלת חיים ארוכה ובנוסף מראה המוצר אינו נפגם.

בישול ב סו וויד - הדבר הבא כבר כאן

sous vide 

בישול תחת ואקום

לחץ כאן על מנת לעבור לדף - סו וייד

החברה המובילה ביבוא מכונות לתיעוש ואריזת מזון וחומרי אריזה נלווים

053-942-6043

כמעט וסיימנו את ההתאמה לסמרטפון. במידה ויש בעיה נא 

 לסובב את הסמרטפון למצב רוחבי

היציקה 15 פינת המחקר אשדוד

 טל'  053-942-6043  |  פקס:  08-6750853

 

 

 

Vacuum Cooking | בישול בואקום | מגשיות אלומיניום | מכונות אריזה | מכונת מזון

היציקה 26 פינת המחקר אשדוד

טל'  053-942-6043  |  פקס:  08-6750853